MIJN WERKWIJZE

TWEEDE CONSULTATIE

Ongeveer 45 minuten

Het voedingsadvies op maat wordt samen met jou besproken. We overlopen samen het plan van aanpak, je doelen en zaken waar jij nood aan hebt. Tijdens het tweede gesprek krijg je een educatiemap mee naar huis om zelf mee aan de slag te gaan.


EDUCATIEMAP (+ € 20)

Deze educatiemap wordt in de loop van je traject aangevuld met bijvoorbeeld productlijsten, recepten, weekmenu, boodschappenlijstje, winkelkaartje, verpakkingen leren lezen en allerlei andere tips en tricks.

INTAKEGESPREK
Ongeveer 1 u

Tijdens het eerste gesprek luister ik naar jouw verhaal, je hulpvraag, jouw wensen en doelen. Het is een uitgebreid gesprek waarbij ik een beter zicht wil krijgen op je voedings- en leefgewoonten. Op die manier kan ik jou zo goed mogelijk begeleiden en mijn advies afstemmen op je huidige levensstijl. Tijdens dit gesprek wordt er een eerste lichaamsanalyse uitgevoerd met een Tanita-weegschaal zodat we een duidelijk beeld hebben van jouw lichaamssamenstelling. We noteren samen jouw belangrijkste doelen en aandachtspunten. Je krijgt een aantal concrete tips mee ter voorbereiding op het voedingsschema dat wordt meegegeven tijdens je tweede consultatie.

OPVOLGCONSULTATIES

Ongeveer 30 minuten

Tijdens de opvolgconsultaties worden al jouw vragen beantwoord. Je krijgt veel tips en tricks mee. Ik leer je bijvoorbeeld hoe je verpakkingen moet lezen, hoe je een boodschappenlijstje maakt, hoe je een weekschema kan opstellen en volgen, ik geef je receptenbundel mee en aangepast educatiemateriaal.

3 MAANDENTRAJECT

Tijdens de eerste afspraak overlopen we de trajecten en kijken we welk traject het beste voor jou past. Pas vanaf de tweede afspraak kan je in een traject stappen.

Door deze aanpak haak jij minder snel af en ga je voluit een engagement met jezelf aan!


  • Intakegesprek
  • Tweede consultatie
  • 3 opvolgconsultaties
  • Educatiemap
  • Extra ondersteuning via Whatsapp of mail

Mogelijkheid tot extra opvolgconsultaties aan € 25 per consult.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK